Flower of salt

COCKTAIL PARTY

REFRESHMENT

Iced tea
Thé vert hibiscus, cannelle, gingembre et citron
Eaux minérales plates et gazeuses
Glassware

THE APERITIF COCKTAIL

~ 18 salted pieces/person ~

COLD SOFAS

Shrimp roll with mint and crunchy carrot
Foie gras au naturel
So fresh cornet
Beetroot & carrot mirror
Charcoal, tomato & beef bread
Mini bouillabaisse revisited
Vegetable Aïoli
Radis & houmous de févette
Tartelette façon panacotta de fenouil
Mi-cuit de thon et marinade Japonaise
Tartelette façon tatin de tomates

HOT PARTS

Skewer of prawns in kadaif
Fish and chips with tarragon
The real mini burger
Panissaladière
Croque monsieur with truffles

SANDWICHES

Mini pretzel, smoked chicken and rocket pesto
Mini Swedish bread with smoked salmon and lime
The real Pan Bagnat
Brie de Meaux baguette

CULINARY WORKSHOPS

~ 3 workshops to choose from ~

ATELIER JAMBON CRU

Découpe de jambon Serrano Teruel – 20 mois d’affinage
Cressins & salted butter

ATELIER MOZZARELLA & TOMATES BAR

Assorted tomatoes (Green Zebra, Beefheart, Crimean Black)
Assortiment de mozzarella (tressée, fumé, Di Buffala)
AOC olive oil

ATELIER TARTARE DE POISSON

Préparé devant vos invités avec ses condiments
Tartare de saumon et loup
Fruits frais, cébette, piment d’Espelette, citron vert …

ATELIER PLANCHA DU BOUCHER

Duck fillet with spices
Iberian Pluma
Beef garlic and parsley

ATELIER PLANCHA DE LA MER

Octopus a la plancha
Prawns in parsley sauce
Tuna picatta one-sided

NOTRE FOUR A PIZZA

Pizza végé: Tomate fraiche, roquette, artichauts, parmesan
Pizza crème de truffe: Jambon de Parme et mozzarella Fior di Latte

PRIME RIB WORKSHOP

Cuisson en direct devant les convives
Sauce tartare, moutarde à l’ancienne

BAR A HUITRES

Lemon, sliced bread and salted butter

ATELIER BEIGNETS PROVENCAUX

Fleurs de courgette et aubergines

ATELIER FOCACCIA

Focaccia maison, huile d’olive herbe de Provence et Fleur de sel
Accompagnements : Concassé tomates, chiffonnade de Mortadelle,
Oignons confits, Mozzarella Stracciatella

ATELIER FUMOIR

Poissons fumés
Fleur de sel, huile d’olives et pain grillé

ATELIER BOUILLABAISSE

Rouille, safran et pomme de terre
Siphon mascarpone et émulsion de bouillabaisse

ATELIER FOIE GRAS

Escalope of foie gras, briochin with figs
Terrine of semi-cooked foie gras and farmhouse bread

ATELIER ŒUF PARFAIT

Piperade de légumes et siphon parmesan

THE DESSERT

~ 6 sweet pieces / person ~

LES VERRINES 2/ person
Mousse au chocolat, crumble noisettes
Seasonal fruit soup
MIGNARDISES 3/ pers
Lemon meringue tartlet
Chou choco insert passion
Seasonal tartlet
Comme une tropézienne
Tartelette exotique

ASSEMBLED PARTS 
Pièce montée de choux (1/pers)

With supplement
Pavlova Géante (1m de diamètre)
ou
Tarte au fruits rouge Géante (1m de diamètre)

THE NIGHT BAR 
Soft, verrerie, barman, glaçons ( hors alcool ) Café Nespresso , thé et infusion Mariage Frères

OPTIONAL - SNACKING

~ On a 100 person basis ~

Cheeseburger / hot dog entertainment
Panini / croque monsieur animation
Country assortment (cold cuts and cheese)
Sweet or savoury popcorn
Pancakes & Waffles
Frozen yogurt, red fruit coulis
Granita machine (crushed ice) Get or strawberry lemon vodka
Cocktail bar - 3 cocktails to choose from - minimum base 100 glasses

GENERAL CONDITIONS

INCLUDED

5Eaux minérales plates et gazeuses, sodas et jus de fruits à discrétion
Small equipment, ashtray, ice bucket, etc.
High quality glassware
Tablecloths for sideboards made of bench fabric
La présence d’un maître d’hôtel et son équipe (1 / 25 pers)

Début de service à partir de 18h00 jusqu’à 4h00 du matin

The presence of a kitchen team with its own equipment

CHILDREN'S BUFFET

Mini ham lunch bread
Mini lunch bread with cream cheese
Tomato and mozzarella brochette
Pizza tray - Minis feuilletés
Mini chocolate fondant
Fresh fruit skewers
Soft drinks at your discretion

TASTING

We receive up to 6 people for tasting by appointment, at lunchtime from Monday to Friday.
The tasting is charged at 60€ / person.
It is deducted from the final invoice if the reception is signed with Fleur de Sel.
Wine and champagne provided by the client (without corkage fee)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.